Premsa

30
Oct

El director general de Caixa d’Enginyers, Joan Cavallé, millor economista d’empresa 2019

El Col·legi d’Economistes de Catalunya distingeix el director general de Caixa d’Enginyers, Joan Cavallé, com a millor economista d’empresa 2019 en reconeixement a la seva trajectòria al capdavant de l’entitat financera, la qual ha modernitzat i ha fet créixer en una època marcada per les turbulències financeres.

Amb aquesta distinció, el Col·legi d’Economistes de Catalunya vol destacar la trajectòria de Joan Cavallé al capdavant de Caixa d’Enginyers, una cooperativa de crèdit en què el soci és alhora client i propietari.

Director general d’aquesta entitat des del gener del 2006 i col·legiat des de 1981, Joan Cavallé ha liderat la modernització de Caixa d’Enginyers així com el seu creixement durant uns anys marcats per les turbulències financeres i la creixent regulació del sector.

El Col·legi d’Economistes de Catalunya destaca l’aposta de Cavallé per fer de la Caixa d’Enginyers una referència de la banca cooperativa de proximitat, alhora que també n’ha impulsat la seva transformació digital. A més, l’Entitat ha estat pionera també en l’impuls de les finances socialment responsables. Un equilibri que ha servit d’exemple per a d’altres entitats financeres de referència.

Com cada any i en el marc de la celebració de la 24a edició de la Jornada dels Economistes -que enguany ha abordat l’economia digital i la sostenibilitat- el Col·legi d’Economistes de Catalunya farà entrega de diversos premis de reconeixement al sector durant el Sopar dels Economistes 2019 que tindrà lloc aquest vespre a l’Hotel Majestic de Barcelona. El sopar comptarà amb l’assistència del vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya Pere Aragonès, el primer tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona Jaume Collboni, el president del Consejo General de Economistas Valentí Pich i el degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya Anton Gasol.

Comentaris i suggeriments

+ 17 = 21