Sr. Emilio Álvarez

President de la Comissió d’Auditors de Comptes | REA Catalunya

Sr. Emilio Álvarez

President de la Comissió d’Auditors de Comptes | REA Catalunya
linkedin-icon

Biography

Ocupació actual: Soci de d’auditoria de Crowe Spain i responsable de l’àrea de Desenvolupament de Negoci. Membre de la Junta de Govern del CEC President de la Comissió d’Auditors de Comptes | REA Catalunya i President de la Comisión de Auditoría del Sector Público del REA del CGE.
Anteriors ocupacions: President de la firma d’auditoria i consultoria Euroaudit
Formació: Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB, Màster en Direcció i Administració d’Empreses per ESADE, Auditor de Comptes i Postgrau en Administració Concursal.

Les startups són empreses de creació recent la majoria de les quals, actualment, estan relacionades amb la nova economia que han aparegut amb la quarta revolució Industrial, com poden ser internet, impressió digital, drons, xarxes socials, videojocs, apps, etc.. En resum, estem parlant de TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), internet , comerç electrònic, biotecnologia, economia col·laborativa,…

Són empreses amb un nivell de risc molt alt i per tant, també d’alta mortandat ja que depenen molt de l’èxit de l’evolució de la tecnologia. Per aquesta raó, cal conèixer el valor de mercat d’aquestes empreses i aconseguir fer-les atractives per als inversors.

En aquesta sessió s’analitzaran alguns dels principals aspectes per a valorar empreses de base tecnològica, i per això comptem amb:

Sr. Oriol Amat Salas, vicedegà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, vicepresident d’ACCID, degà de la Barcelona School of Management (UPF) i catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la Barcelona School of Management (UPF).

All session by Sr. Emilio Álvarez