Gemma Domènech

assessora en Regulació i Polítiques Públiques de les TIC. Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació Generalitat de Catalunya

Gemma Domènech

assessora en Regulació i Polítiques Públiques de les TIC. Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació Generalitat de Catalunya

Biography

Ocupació actual: Assessora en Regulació i Polítiques Públiques de les TIC. Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació Generalitat de Catalunya. Actualment assessorant al Secretari d’Empresa i Competitivitat en l’àmbit de l’economia col·laborativa.

Col·laboradora externa del Màster IT+IP de la Facultat de Dret d’ESADE, impartint sessions sobre Mercat i Regulació de les comunicacions electròniques.

Anteriors ocupacions: Directora General Serveis de Comunicació Audiovisual del Departament de Cultura i Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Serveis jurídics i relacions internacionals al Consell de l’Audiovisual de Catalunya. Tècnic especialitzat en matèria de mercat interior europeu i dret de la competència, al Patronat Català Pro Europa.
Formació: Llicenciada en Dret per la UB. Màster en Dret de la Unió Europea per la Universitat de Sciences Sociales de Toulouse.

 

De què parlem quan parlem d’economia col·laborativa?

S’ha assimilat economia col·laborativa per descriure un conjunt d’empreses emergents o noves empreses (start-ups) i models de negoci. L’economia col·laborativa ha vingut per quedar-se, és inevitable, és una oportunitat… Però què és l’anomenada economia col·laborativa ? Perquè és inevitable ? Perquè és una oportunitat?

El fenomen de l’economia col·laborativa comporta un debat plural i alhora polaritzat. Proposem una sessió de conceptes, per aprendre a mirar i llegir la societat en xarxa i connectada; una societat i economia en procés de transformació digital.

All session by Gemma Domènech