José Antonio González

CEO a Arquima

José Antonio González

CEO a Arquima

Biography

Biografia: CEO en ARQUIMA des de 2008 hasta la actualidad.

Empresa dedicada a la arquitectura, la ingeniería y la construcción con sistemas industrializados propios basados en la madera como elemento estructural, y con principios de ecología, sostenibilidad y eficiencia energética.

CCE NORTH-WALL, SL Director Técnico, de 2002 a 2007.

Ingeniero Industrial UPC

Master in Business Administration (MBA), Dirección de empresas UPC

Postgrado en cálculo de estructuras de madera. UPC

La nostra empresa es dedica a la construcció industrialitzada d’edificis amb criteris de construcció passiva, sostenibilitat i salubritat. Em passat de ser una constructora a ser una fàbrica d’edificis, creant un sistema industrialitzat que ens permet reduir de forma molt important els terminis, amb un control de qualitat de fàbrica, molt superior al control de qualitat a obra, i amb una filosofia de fàbrica, molt allunyada de la construcció tradicional, on la logística i la planificació al detall son la clau pel bon funcionament. A diferencia de la constructora tradicional, una fàbrica necessita un pes molt important d’un equip tècnic al darrera que pugui alimentar la fàbrica amb plànols de fabricació, i ordres de producció extretes de software BIM especialitzats, i tot lligat amb un software ERP que ens permet tindre un control actualitzat de tots els processos.
El proper pas, que ja tenim en marxa, és automatitzar els processos amb una maquinaria que ens farà augmentar encara més la productivitat, disminuint una mica més el número d’operaris de fàbrica, però augmentant el número de tècnics amb més formació per tal d’alimentar la fàbrica.

All session by José Antonio González