José Ignacio Cornet

economista i president de la Comissió d’Assessors Fiscals del Col·legi d’Economistes de Catalunya

José Ignacio Cornet

economista i president de la Comissió d’Assessors Fiscals del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Biography

Biografia: Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i llicenciat en Dret per la Universitat Abat Oliba. Auditor de Comptes inscrit al ROAC.

És soci d’Ignacio Cornet, SL. Ha estat funcionari del Ministeri d’Economia i Hisenda, Inspecció d’Hisenda, des de l’any 1978 fins l’any 1992, i soci de diversos despatxos professionals d’economistes i advocats, bufet March-Cornet, 1978-1993, bufet Serra-Casellas- Cornet, 1992-1995; i bufet Lacoma, Santolaya y Cornet, Abogados y Economistas, 1995-2002.

Ha estat professor titular de l’assignatura IRPF i IP a ESADE tant a la carrera Lic&MBA con en el màster sobre Fiscalitat d’ESADE. Director i professor en el centre provat CEM d’opositors del Ministeri d’Economia i Hisenda. Ha pronunciat diverses conferències sobre matèria fiscal. Membre del REA.

L’objectiu és analitzar la incidència i l’impacte mutu de la fiscalitat en les operacions del comerç electrònic, així com les peculiaritats en matèria tributària que posseeixen els negocis a través de la Xarxa (Internet), Online o virtuals. Es repassaran aquelles qüestions més conflictives (localització dels operadors i de les operacions), les particularitats dels negocis i operacions (tant entre empresaris, com amb particulars o el denominat fenomen del “consum o intercanvi col·laboratiu”) i els reptes o plantejaments dels nous usos, aplicacions i/o desenvolupaments.

All session by José Ignacio Cornet