Lluís Guerra

economista auditor de comptes i membre del Comitè Permanent de la Comissió d’Auditoria de Comptes del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Lluís Guerra

economista auditor de comptes i membre del Comitè Permanent de la Comissió d’Auditoria de Comptes del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Biography

Biografia: Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, Economia i Administració d’Empreses; doctorand en Ciències Econòmiques i Empresarials (Comptabilitat i Auditoria); IESE PDG-I-99, Direcció General (CEO), auditor; PPD en Gestió de l’Empresa Familiar per ESADE; Curs de Postgrau en Viabilitat Empresarial i Procediment Concursal; màster en Tècniques i Procediments del Sector Públic. El 2014 va completar l’ Entrepreneurial Masters Program de l’ Enterprise Forum del Massachusetts Institute of Technology (MIT) a Boston.

Empresari, soci director d’AUDITIA Audit, Tax and Advisory, des de 1987.

Membre del Consell d’Administració de PrimeGlobal EMEA, una de les associacions de firmes independents de comptabilitat més grans del món, representant a la regió del Sud d’Europa. Representant de PrimeGlobal a EGIAN (European Group of International Accounting Networks and Associations). Va ser representant de l’Instituto de Censores Jurados de Cuentas de Espanya en el grup de treball de PIMES i Petits i Mitjans Despatxos de la FEE (Fédération des Experts Comptables Européens). És membre de la Comissió de Responsabilitat Corporativa i Informes Integrats del Consell General d’Economistes REA-REGA i de la Comissió d’Auditoria del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Durant més de tres mandats ha format part de la Junta Directiva del capítol de Barcelona de l’associació empresarial mundial EO (Entrepreneur ‘s Organization) de la que n’és un membre actiu. Igualment, va pertànyer a la Junta de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya en qualitat de tresorer durant tres legislatures.

Al maig de 2016, juntament amb altres 26 empresaris i directius, va fundar la Fundació Capitalisme Conscient Espanya i el capítol de Conscious Capitalism de Barcelona. En l’actualitat és patró i membre de la junta directiva de la Fundació en qualitat de tresorer.

Per a tractar el tema de la sessió de treball, L’auditor i la Ciberseguretat, hem pensat en un format de taula rodona amb quatre ponents que comptin amb 10 o 15 minuts d’exposició prèvia abans d’entrar en un petit debat amb la possibilitat que intervingui el públic.

L’objectiu de la sessió es posar de relleu l’amenaça real i actual que suposen els ciberatacs i que puguem fer-nos una idea de com això pot afectar a la auditoria de comptes i en general a tots nosaltres com a ciutadans.

Perquè ens faci una introducció general i la visió dels atacants i la seva motivació, hem convidat a participar a la Sra. Mercè Molist, periodista especialitzada.

El Sr. Jordi Serra, professor de l’UOC, ens donarà una visió més tècnica d’on som i com evolucionarà des del punt de vista tecnològic; el Sr. Jordi Escalè, director gerent del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya, ens donarà la visió de la víctima dels atacs i el Sr. Enric Vilamajor, CEO de Winterman i especialista en prevenció de frau i riscos corporatius, ens donarà exemples concrets d’organitzacions atacades i com plantejar una prevenció estratègica.

All session by Lluís Guerra