Maravillas Rojo

presidenta d’Abacus

Maravillas Rojo

presidenta d’Abacus

Biography

Biografia: Llicenciada en Ciències Polítiques, Econòmiques y Comercials per la Universitat de Barcelona i Senior Executive per ESADE.

Directora del Instituto Nacional de Empleo de  Barcelona entre 1991 i 1995.

Tinent d’alcalde i regidora de l’ajuntament de Barcelona, des de 1995 a 2007, responsable de les árees de promoció econòmica, ocupació, comerç, turisme e innovació. Presidenta de Barcelona Activa, l’Agencia de Desenvolupament  Local de l’Ajuntament de Barcelona.

Secretaria General de Empleo del Ministerio de Trabajo e Inmigración l del 2008 al 2010.

De 2011 a 2015  directora de programes de emprenedoria social i  cooperativa a la Direcció General d’Economia Social de la Generalitat de Catalunya.

Des de el 2004 es Secretaria General del Centro Iberoamericano de Desarrollo Estratégico Urbano

Participa a diverses organitzacions d’ecònoma social. Presidenta de la cooperativa Abacus

Ha impartit nombrosos cursos, seminaris i conferencies a l’ambit del desenvolupament local, l’ocupació, la iniciativa emprenedora,

l’economia social i les estratègies urbanes.

Ha rebut el premi a  la  trajectòria professional al 2015 pel Diari Ara i al 2016 per la FIDEM (Fundació Internacional de la  Dona  Emprenedora)

Un dels reptes del mon que ve i que ja es aquí, un mon més  hiperconectat, més global i mes desigual , es incorporar la diversitat positiva  gestionant  amb més equitat.

La transformació digital  afecta i modifica les maneres de produir, consumir i relacionar-nos, afavoreix la personalització i l’autonomia   i es una oportunitat per optimitzar la segmentació dels clients i atendre a la  diversitat i els nous perfils de població.

El  retail del futur  incorpora la importància dels valors ,una  combinació adequada entre lo digital i físic, dinamisme i humanització pot contribuir a  generar mes equitat  valorant la diversitat.

All session by Maravillas Rojo