Ramon Martin

CEO de Ricoh España y Portugal

Ramon Martin

CEO de Ricoh España y Portugal
linkedin-icon

Biography

Biografia: Ramon Martin és conseller delegat (CEO) de Ricoh España y Portugal des de desembre de 2016. Prèviament, va ser director general i COO de la companyia, càrrec al qual va accedir al març de 2012.

Després de desenvolupar una extensa carrera en diferents càrrecs i companyies del Grup Pepsico, Martin es va incorporar al Grup Ricoh el 1999 com a director financer i posteriorment, el 2007, va ser nomenat subdirector general i CFO de Ricoh España.

Ramon Martin és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i MBA per l’ESADE Business School. Posseeix també un Programa de Direcció General (PDG) per l’IESE.

Forma part d’algunes de les organitzacions i entitats empresarials amb més presència dins el sector tecnològic, entre elles:

  • Vicepresident de la Comisión de Impresión Digital
  • President del patronat de la Fundación Ecofimática
  • Membre de l’Asociación para el Progreso de la Dirección (APD)
  • Membre de Sacho Kai, associació sense ànim de lucre que engloba els directors generals i presidents d’empreses japoneses que tenen presència a Catalunya.

Digitalització com a palanca de transformació

Principals idees que s’exposaran:

  • La implicació de tota l’organització en la digitalització
  • La transformació digital integrada en l’estratègia corporativa: el cas de Ricoh.
  • Com actuar en digital? Canvis en l’organització.

La transformació digital en una organització és transversal, l’impulsen totes les persones que en formen part i implica a tots els departaments. A Ricoh, els líders de l’organització hem entès, promocionat i sostingut la transformació digital, i l’hem integrat en l’estratègia corporativa. Això ha suposat reconèixer el dilema intern: està l’organització preparada per al canvi? I actuar en digital: canvis en el model organitzatiu, en la cultura corporativa, la maduresa digital dels comandaments i, per suposat, formació en competències digitals dels empleats.

All session by Ramon Martin