Sr. Lluís Juncà

Director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat de Catalunya

Sr. Lluís Juncà

Director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat de Catalunya
linkedin-icon facebook-icon

Biography

Biografia: Lluís Juncà estudià Enginyeria de Telecomunicacions a la Universitat Politècnica de Catalunya (2000-2006). Després, cursà un màster en Ciències Polítiques a la Universitat Oberta de Catalunya. Així mateix, va cursar un MBA (Master of Business Administration) a ESADE Business & Law School (2012-2014) i, el 2017 va participar en el Programa Vicens Vives Lideratge, compromís i valors a ESADE Business & Law School.

Pel que fa la seva trajectòria professional, va ser consultor a Everis (2006-2007) i a Deloitte (2007-2009) al departament de Enterprise Risk Services (ERS). Després, va treballar al Parlament Europeu com a assessor polític d’Oriol Junqueras, membre del Parlameu           Europeu (2009-2012). Així mateix, va ser el Cap del Gabinet del Líder de l’Oposició al Parlament de Catalunya (2012-2016) i va ser Director de l’Oficina del Vicepresident i Conseller d’Economia de la Generalitat de Catalunya (2016-2017).

Actualment, ostenta el càrrec de Director General de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat de Catalunya des del juny de 2018, on treballa pel creixement i la competitivitat de l’economia catalana impulsant projectes estratègics i transversals entre institucions, gestionant els fons estructurals i d’inversió europeus i promovent regulacions de mercat que afavoreixin el desenvolupament econòmic i la competència.

Principals idees que s’exposaran:

  • El sector de les TIC cada vegada té més a la nostra economia, però observem que hi ha moltes menys dones que homes en aquest sector.
  • Importància del lideratge femení. Estudis econòmics demostren que els equips directius diversos són més productius i fan que les organitzacions funcionin millor.
  • L’Administració ha de jugar un paper actiu a l’hora de promoure la igualtat de gènere en tots els sectors de l’economia. 

 Sinopsi:

  1. Introducció de la temàtica de la taula rodona.
  2. Dades que provoquen que hagi d’existir aquest debat: % de dones que treballen en el sector TIC.
  3. Importància del lideratge femení i de disposar de referents en el sector digital.
  4. Paper de l’Administració en la promoció de la igualtat de gènere.
  5. Plantejament de preguntes pel debat a les diferents ponents.

All session by Sr. Lluís Juncà