6. L’auditor de comptes i la ciberseguretat

27 oct. 2017
SESSIÓ 6
Sala Rossini II

6. L’auditor de comptes i la ciberseguretat

Per a tractar el tema de la sessió de treball, L’auditor i la Ciberseguretat, hem pensat en un format de taula rodona amb quatre ponents que comptin amb 10 o 15 minuts d’exposició prèvia abans d’entrar en un petit debat amb la possibilitat que intervingui el públic.

L’objectiu de la sessió es posar de relleu l’amenaça real i actual que suposen els ciberatacs i que puguem fer-nos una idea de com això pot afectar a la auditoria de comptes i en general a tots nosaltres com a ciutadans.

Perquè ens faci una introducció general i la visió dels atacants i la seva motivació, hem convidat a participar a la Sra. Mercè Molist, periodista especialitzada.

El Sr. Jordi Serra, professor de l’UOC, ens donarà una visió més tècnica d’on som i com evolucionarà des del punt de vista tecnològic; el Sr. Jordi Escalè, director gerent del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya, ens donarà la visió de la víctima dels atacs i el Sr. Enric Vilamajor, CEO de Winterman i especialista en prevenció de frau i riscos corporatius, ens donarà exemples concrets d’organitzacions atacades i com plantejar una prevenció estratègica.

Per problemes tècnics aliens al Col·legi aquesta sessió no va poder ser enregistrada

Amb la col·laboració de:

Aquesta sessió computa un total d’1,5 hores com a Altres matèries, en la formació continuada obligatòria pels Auditors de Comptes.

President: Sr. Carlos Puig de Travy, president del REA+REGA
Introductor: Sr. Lluís Guerra, economista auditor de comptes i membre del Comitè Permanent de la Comissió d’Auditoria de Comptes del Col·legi d’Economistes de Catalunya
Ponents: Sr. Jordi Serra, professor de la Universitat Oberta de Catalunya

Sr. Jordi Escalé, Executive Partner GARTNER

Sr. Enric Vilamajó, CEO de Winterman i especialista en prevenció de frau i riscos corporatius

Sra. Mercè Molist, periodista especialitzada

 

Comentaris i suggeriments