XXV Jornada dels Economistes | Lleida

“Visions de futur. Com reeixir en l’ecosistema digital”

12 de novembre de 2020 de 19:00h a 21:00h Online

 

INTRODUCCIÓ

Som persones que formem part de famílies, d’empreses, de territoris i tots convivim amb l’impacte de la pandèmia de la Covid-19. Molts ens preguntem: podrem sortir reforçats a nivell personal, a nivell d’empresa i a nivell de territori? Dependrà de la suma de molts factors!

Els efectes de la pandèmia posen de manifest moltes mancances però també acceleren processos i comportaments. En un context d’elevada incertesa, es generen reptes i, al mateix temps, oportunitats, el que comporta la necessitat de reflexionar, d’obrir la ment, de repensar-nos, i sobre tot d’actuar … potser replegar-se, potser expansionar-se, canviar de rumb o accelerar els canvis que ja teníem pensats abans.

Digitalització, innovació i sostenibilitat, són tres de les paraules clau que es repeteixen contínuament.  Saber plantejar, endegar i assolir amb èxit projectes innovadors requereix d’habilitats pluridisciplinars, des de la gestió empresarial, la psicologia, la neurociència, el màrqueting i la comunicació, entre altres.

La Jornada dels economistes a Lleida 2020 ens atansa a tres bons observadors de la realitat que ens envolta, amb estreta vinculació a Lleida i amb experiència en alguns dels àmbits citats.

Des de perspectives i edats diferents, hem demanat als ponents que ens exposin els projectes que estan afrontant actualment, les seves recomanacions i la seva visió de futur per a poder reeixir en l’assoliment dels reptes, per poder donar una resposta positiva i optimista a la pregunta que hem plantejat al principi.

Inauguració

  • Il·lm. Sr. Miquel Pueyo i París. Paer en Cap de Lleida
  • Dr. Eduard Cristóbal i Fransi. Degà de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida
  • Sr. Josep Maria Riu i Vila. President de la Seu de Lleida del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Introductor 

  • Sr. Xavier Ticó i Camí. Vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya

 Ponents

  • Sr. Sisco Sapena i Soler. Màster en telemàtica (UPC) i Global Ceo Program (IESE). Ceo i President del Consell d’Administració de Lleida.net (Lleidanetworks Serveis Telemàtics, SA).
  • Sra. Rosa Franch i Vallverdú. Llicenciada en Psicologia (UAB), diferents Programes a Esade (El Màrqueting a les empreses de retail i Programa de Management Development). Cofundadora i Directora de m+f=! (MF marketing catalysts, SL).
  • Sra. Tània Carrobé i Ruestes. Graduada en Comunicació i periodisme audiovisuals (UdL) i Postgrau en Updating brand community Management, Social media branding & Digital Strategy (La Salle, URL). Responsable de màrqueting i Directora de projectes digitals a Xtratègics, consultoria de transformació digital.

 Moderador

  • Sr. Joan Picanyol i Tarrés. Economista, vocal de la Seu de Lleida del Col·legi d’Economistes de Catalunya

 Cloenda

  • Sr. Josep Maria Riu i Vila. President de la Seu de Lleida del Col·legi d’Economistes de Catalunya
  • Sr. Anton Gasol i Magriñá. Degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya

 

Amb la col·laboració de:

Amb el patrocini de:

INSCRIPCIONS